Bereken de prijs  Delen op Facebook   Print deze pagina

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 2008, een compacte en polyvalente SUV met een opwindend design die garant staat voor een ongekende rijervaring, met de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit®, hightech alom en diverse krachtige en efficiënte motoren, zowel thermisch als Elektrisch.

 

PEUGEOT E-2008 & 2008: DE ELEKTRISCHE EN VEELZIJDIGE SUV

 Met een opwindend design en uitgerust met de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D en geavanceerde technologieën, biedt hij een uitgebreide rijervaring en een onverwachte levenskwaliteit aan boord.

Ontdek onze Power of Choice-verbintenis : kies je PEUGEOT SUV 2008 uitgerust met een efficiënte thermische of 100% elektrische motor met een rijbereik van 330 km 

 

FASCINERENDE E-SUV

Met zijn stoer en gestroomlijnd silhouet en royale grondspeling verraadt de nieuwe SUV Peugeot 2008 een ruim interieur en beheerste kracht.

Zijn imposant front, typische lichten en horizontale motorkap bekroond met een  Black Diamond  -dak  verraden een sportieve, standvastige persoonlijkheid.

 

UNIEKE RIJERVARING

 

Verrijk je rijervaring aan het stuur in de nieuwe PEUGEOT 3D i-Cockpit® met intuïtieve ergonomie, een compact stuur, een capacitief 10" HD touchscreen en een configureerbaar instrumentenbord .  Je kan zonder contactsleutel in de hand instappen en starten, wat betekent dat je de deuren ontgrendelt en vergrendelt met de sleutel in je zak. Gewoon de wagen benaderen of verlaten volstaat . 

Je kan ook elke rit aan je stemming aanpassen door een van de rijstanden te selecteren . 

 

 

Sterke punten

  • Opwindende rijervaring, geraffineerd design, compromisloze kwaliteit.
  • Diverse technologieën - rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheid - versterken uw sensaties en zorgen voor een unieke rijervaring.
  • Een geprofileerd silhouet en laag gewicht.

0 - 141 g CO2/km - 0 - 6,2 l /100 kmMaak een afspraak

Plan hier je volgende afspraak of test rit

Afspraak maken
© Copyright 2024 - Privacy Verklaring - webdesign WebSolid bvba - facebook